Wie is Reismuts?

liz
Ik ben Lizette. Ik heb een passie voor reizen. Ik hou van onderweg zijn naar nieuwe bestemmingen, van mengen in andere culturen, verbazen over tradities en gebruiken, bijzondere ontmoetingen met mensen en gesprekken in vreemde talen, van ronddwalen in steden en dorpjes, op avontuur in dichte jungles, genieten van oneindige uitzichten en bounty eilandjes ontdekken en van terugkeren met ontelbaar veel leuke, ontroerende, grappige, mooie, onbetaalbare en onuitwisbare herinneringen.
En dit alles deel ik graag, in woorden en met foto’s.

In het dagelijks leven ben ik HR Business partner, oftewel ik hou mij bezig met van alles dat met personeel, verandering en ontwikkeling in een organisatie te maken heeft. Samen met mijn kat Porsche woon ik in Tilburg. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie, lekker (vegetarisch) eten, kaas, biertjes en wijntjes. Ik ben een enorme dierenliefhebster en hou van yoga, fotografie, motorrijden en reizen natuurlijk. Van een dagje weg tot een maand weg, vanaf de voorpret ben ik al enthousiast over al wat er te ontdekken valt.

Waarom Reismuts?
Al tien jaar reis ik vol passie met mijn backpack de hele wereld over, zo vaak en zo lang als het maar kan. Veel reisverslagen heb ik gedeeld via waarbenjij.nu. Veel van mijn favoriete foto’s staan op Columbus Magazine. Ook op Facebook en Instagram zijn de sporen van mijn avonturen zichtbaar. En daarom vond ik het tijd om een eigen site te beginnen. Over de naam hoefde ik niet lang na te denken, mijn achternaam gaf genoeg inspiratie 🙂 En zo is Reismuts ontstaan.

Met mijn verhalen wil ik jullie inspireren de wereld te ontdekken. Er zijn zoveel mooie plaatsen! En reizen verruimt letterlijk en figuurlijk je wereld. Ook wil ik tips & tricks uitwisselen met andere reizigers. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen en advies daarover, en vooral naar de weetjes die je niet in reisgidsen vindt. Dus laat je reactie gerust achter bij de Reizigerslounge.

Veel leesplezier!

Contact:
reismuts@hotmail.com

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s